Facts
- Navn: Death By Cider 2016
- Stil: Æblecider
- Alc.: ~4,4%
- OG: 1034
- FG: Ikke målt – sandsynligvis 1000
- Presset: 21. august 2016
- Tappet: 14. april 2017
Opskrift
Der blev presset æbler og derefter blev mosten stillet til vildgæring i en kolbe. Det var et usandsynligt hårdt arbejde at presse æblerne uden først at kvase dem. De var blot skåret i stykker. Christian (underbo) hjalp med det. Næste gang må det blive en saftcentrifuge – der er langt bedre udbytte, når der kun skal laves et par liter.
Billeder
![Presning af Death By Cider 2016](https://simonlei.dk/wp-content/uploads/2016/09/Cider2016a-225x300.jpg)
![](https://simonlei.dk/wp-content/uploads/2016/09/Cider2016b-225x300.jpg)
![](https://simonlei.dk/wp-content/uploads/2016/09/IMG_8563-e1496866214997-225x300.jpg)
![](https://simonlei.dk/wp-content/uploads/2016/09/IMG_8562-e1496866202939-225x300.jpg)
![](https://simonlei.dk/wp-content/uploads/2016/09/IMG_8565-e1496866225767-225x300.jpg)
![](https://simonlei.dk/wp-content/uploads/2016/09/IMG_8564-e1496866236908-225x300.jpg)