Categories
No category

Veto

Baby kommer rigtig rundt omkring og især til koncerter. Det handler jo om at vænne dem til det i en tidlig alder og så blot håbe på, at mors og fars smag smitter af.

Veto Veto Veto

Derfor var vi i går til koncert med Veto i et udsolgt Store Vega, og Veto viste igen hvorfor de har fortjent at være mere end blot et fnug på den musikalske stjernehimmel, men på den anden side må man også sige at de nye sange de lagde for dagen helst ikke skal med på nogen kommende plade. De var simpelthen for dårlige, men hvad kan man også sige, når Supertroels render rundt og samtidig skal passe solo-projektet I Know That You Know, være producer for diverse bands og derudover vende plader på diverse diskoer. Han burde koncentrere sig mere om Veto og give dem mere koncentreret stjernestøv i stedet for at strø det alt sammen ud over for mange projekter på en gang.

Leave a Reply