Categories
No category

N? for s?ren

Man skulle nærmest tro, at livet går helt i stå, når man får børn, for det er ikke meget, der er sket her på bloggen siden Dagmar kom til verden.

Livet går selvfølgelig ikke i stå men al den tid jeg havde til hygge-programmering er ligesom gået lidt i fløjten og nu hvor nyhedens interesse omkring opsætingen af min WordPress-blog (altså dette site) aftog allerede for et års tid siden, så er det svært at få sig selv til både at poste indlæg på www.simonlei.dk og www.ydingfredslund.dk, når jeg nu også samtidig spiller Blood Bowl igen og er trappet op i volleyball, så jeg nu spiller herrevolley i serie 1 (og træner 2 gange om ugen).

Man jeg lades bare som ingenting og skriver bare om den seneste weekends begivenheder i stedet:

Der var jeg nemlig 2 x i byen. Først med Anders om fredagen og derpå til ølfestival om lørdagen med Mads Peter, Lau og Mikael. Billederne taler vel nærmest for sig selv (selvom det kan være svært at se hvad de forestiller).

billede068.jpg billede069.jpg
Anders bestiller drinks……………Og her er de!

Lørdag var jeg så på ølfestival.
billede072.jpg billede075.jpg

Det er MP, der er centrum i billederne (men det var også hans bod jeg stod i :-)
Først annoncerer han øl for Mikkeller dernæst er vi lige inden lukketid kl. 23, hvor det efterhånden er lidt hårdt at holde tempoet oppe med alle de øller man skal drikke hele tiden.

Leave a Reply