Categories
No category

Fridyk

I dag skal jeg for 3. gang til fridykning. Det er noget jeg har villet prøve at lære i en del år, men det er først i år jeg har fået gjort noget ved det. I USG er jeg tilmeldt et hold, som svømmer hver torsdag i Vesterbro Svømmehal. Det er pi***fedt! Det er bare den ubeskrivelige fornemmelse man får af at bevæge sig vægtløs rundt under vandet, der er tiltrækkende, og jo længere man kan holde vejret, jo længere kan den følelse bestå. Det er kort og godt, hvad der er det fede ved det :-)

Jeg har købt nogle finner (det hedder ikke svømmefødder, når man er pro åbenbart), der er monsterseje. Ja faktisk har jeg købt to par. Både et par meget lange camo-finner og så et par mere almindelige til snorkling og træning. Eneste problem til træningen er at jeg begge gange har fået kanonondt i venstre bihule dagen efter eller samme aften. Jeg tror jeg har luret mig frem til, at det skyldes, jeg ikke får trykudlignet, når jeg går under vandet, og mit venstre øre/bihule har det åbenbart ikke så godt med tryk uden udligning, så i aften vil jeg forsøge at udligne hele tiden jeg går bare nogle cm under overfladen.

One reply on “Fridyk”

Der var intet problem med ondt i bihulerne efter træning denne gang. Tror bare det skyldes, at jeg ikke fik så meget vand ind denne gang mere end at jeg fik trykudlignet (for det fik jeg ikke gjort så meget).

Leave a Reply