Categories
No category

Things to do in Dnepropetrovsk…

Første udenlandstur med Sitecore. Ned til Dnepropetrovsk, Ukraine og møde mit udviklerteam. Dagens første overraskelse får jeg kl. 05.30, da jeg ved bus 15 opdager, jeg har glemt mit klippekort. Får heldigvis overtalt chaufføren til at køre med til Kgs. Nytorv, hvor jeg kan stige på Metro og købe et nyt klippekort. Anden overraskelse får jeg mellem terminal 2 og 3, hvor jeg møder Lau, der skal til møde i Ljubljana og også skal flyve over Wien med samme fly som mig. Det bliver til en dejlig tur med masser af ølsnak. Fedt sådan at møde en uventet, god rejsebuddy.

Dnepropetrovsk slår helt benene væk under mig, for det er ikke mange fotos jeg får taget. Til gengæld får jeg en sms, der giver besked om, der allerede efter en times tid er brugt “mere end 100 kr.” i datatrafik, selvom jeg stadig ikke kan få forbindelse til noget data over 3G. Strange…

Alex giver the tour på Sitecores kontorer. Det er jo smukt.

Her er udsigten fra 7. sal. Nice, ik? Der kommer flere billeder i morgen eller en af de andre dage. Jeg skal jo være her til torsdag.Dnepropetrovsk fra 7. sal

Leave a Reply