Categories
No category

Soundgarden i Forum

Chris Cornells stemme var klasse i Forum. Han synger fænomenalt og langt bedre end da jeg så ham sidst med Audioslave på Roskilde i 2005. De første 7-8 numre kollapser under dårlig lyd skabt af Forums betonhelvede og publikum er kun moderat med fordi der kun spilles ældre numre kun de inkarnerede fans kender til.

Desuden spiller Soundgarden ret komplekse numre med atypiske tempi og det er jo heller ikke 1-2-3-Go! som var de et punkband. Dette gør, at det er svært at finde en ordentlig rytme at hoppe med på. I modsætning til fx. Pearl Jam og Nirvana har Soundgarden kun et par enkelte simple numre, der fungerer godt på et crowd. Resten er ikke nogen man lige klapper med på.

Først da de spiller Non-State Actor har de spillet sig varme og det er ligesom de giver fanden i det sløje modspil fra publikum og bare kaster sig ud i en tung strøm af numre der drypper af heavy bund. Fårk det var fedt at Blow Up the Outside World, Pretty Noose, A Thousand Days Before, The Day I Tried to Live og 4th of July. De numre ramte rigtig godt ned i en regnvåd og depressiv mandag.

Jeg ville give dem 4/6 og bede dem om at spille på Vega næste gang.

Som en upside spillede de en fænomenal Blow Up the Outside World, så den får I lige her:

Soundgarden Setlist Forum København, Copenhagen, Denmark 2013, King Animal

Leave a Reply