Categories
No category

En kamp ud over det s?dvanlige

Kampen i Parken mellem Danmark og Sverige gik jo ud over al forventning. Vi spillede ganske elendigt i det meste af første halvleg, hvor Thomas Sørensen havde nogle virkelig dårlige præstationer, der i hvert fald var skyld i to af målene. Heldigvis tog vi os så sammen i anden halvleg og fik kæmpet os tilbage gennem solidt spil og nogle virkelig gode mål samt masser af målchancer. Det var helt ubegribeligt at se holdet spille på den måde, når vi normalt ikke er særligt gode til at få bolden i nettet, ja endda bare i nærheden. På billedet kan man se Danmark i angreb lige inden de scorer til udligningen 3-3.

Men, men, men – det hele endte som bekendt i en skandale af rang da først Christian Poulsen (a la Zidane under VM) slog Marcus Rosenberg i maven med en knytnæve, hvilket resulterede i et rødt kort samt straffespark til svenskerne. Det blev dog aldrig taget, idet en fuld idiot løb ind pÃ¥ banen og slog efter dommeren. Det bevirkede, at dommeren aflyste resten af kampen og lige nu venter vi pÃ¥ en afgørelse af kampen, som nok ender med et nederlag til Danmark pÃ¥ 0-3.

Fra tribunen var det ret svært at se hvad der foregik på banen, så vi var først ret uforstående overfor det røde kort og sidenhen aflysningen af kampen. Da vi kom hjem lige efter kampen kunne vi dog få et brush up på TV2, der havde utallige gentagelser af begge hændelser.

Når alt dette er sagt havde vi en god aften, hvor vi havde inviteret min kollega Jakob, hans kæreste, søn, bror plus nogle flere hjem til mad inden vi skulle i Parken. På billedet er min kæreste :-) og i baggrunden ses Jakob og hans lillebror.