Categories
No category

Forl?sning efter Roskilde 2000

Pearl Jam var tydeligt mærkede af at spille i Danmark igen efter syv års fravær. Der var mærkeligt mange af de mellemgode numre og der blev heller ikke snakket særligt meget mellem numrene, hvilket ellers er normalt for Eddie at gøre. Og når han sagde noget, var det at han drak Gatorade i sin vinflaske i stedet for vin og mod slutningen af koncerten holdt han en ret famlende tale om at mødes igen efter vi alle havde følt os splittede og frustrede gennem de sidste syv år. Han er jo en ret følsom og sympatisk sanger og det var svært at få sagt noget rigtig godt, men det var helende for os fans alligevel, og så kan man jo blot håbe på, at PJ kommer igen rigtig mange gange fremover.

88 89 90 92

De største numre i aftes var det flotte og følsomme Ã¥bningsnummer “Long road” sammen med “Corduroy”, “Elderly woman behind a counter in a small town”, “Given to fly”, “Love reign o’er me”, “Black” og “Keep on rockin’ in the free world”.

Ekstra Bladet skrev en fin anmeldelse, som er er ret enig i, bortset fra udtalelsen om, at PJ ikke har markante sange nok til at holde et show gående 2 timer og tyve minutter. Det kunne var fem timer og stadig ikke være nok!

Leave a Reply