Categories
No category

RF23

Et år hvor der var to store hovednavne, som skulle bære det hele for mig. Mellemlaget af navne var meget intetsigende og det gav nogle ret kedelige dage rent musikalsk. Nu tror jeg det er ved at være sidste gang på RF, medmindre der kommer bedre navne. Jeg afventer i hvert fald at købe billet til næste år indtil der er offentliggjort flere navne, jeg gider at høre.

Tirsdag d. 27. juni

Cyklede(!) fra arbejdet i Glostrup og til Jernbanegade. Havde besluttet mig for at cykle noget af vejen, men da jeg kom til Høje-Taastrup manglede der kun 12-14 km, og så tænkte jeg at det gør jeg da bare. Det var en udmærket tur og tog lidt over halvanden time. Så kunne jeg jo lige drikke lidt øl og holde aftenen festlig hos Jevse.

Tirsdag aften i campen.

Onsdag d. 28. juni

QOTSA-dagen. Festivalens hovednavn. Vejret er godt. Vi sidder i haven og tager en tur i poolen. Jeg klipper ikke mig selv, da jeg er ved at vokse en mullet ud.

Scowl

Kan ikke huske så meget af deres koncert. Det mindede vist mest om noget 00’er nu-metal eller punk. Det var OK, men ikke en man husker.

Blæst

Spillede som første navn på Orange, og det gjorde de sgu meget godt. Der var vildt mange mennesker og det var en fin koncert.

Blæst sipper juice…

Queens of the Stone Age

Der var lang tid mellem Blæst og QOTSA, og belært af andre års fejltagelser med at gå til koncerter jeg ikke gider at se og i stedet hygge sig med venner og drikke lidt casual havde Jevse og jeg bevæget os over til Beer Barn (der kun hedder Beer Bar i dag) og fordrive tiden indtil kl. 23.45, hvor Josh og co. skulle på.

Koncerten var formidabel omend lidt for kort. Jeg var i pit sammen med Mikael , som desværre måtte gå ud pga ondt i knæet. Jeg stødte så ind i Lau i pitten derefter og vi hørte de sidste to numre sammen.

Farvel efter koncerten

Tog hjem efter koncerten og havde en total optur over den. Jeg var også heldigvis velsignet med slet ikke at have ondt i ryggen denne festival, så det var perfekt :-).

Torsdag d. 29. juni

Dagmars 16-års fødselsdag. Havde aftalt at komme hjem, men kunne ikke komme hjem om natten pga. sporarbejde, så måtte op og afsted om formiddagen og ind og spise brunch med Dagmar, Alexander og Pernille.

Brunch på Mad og Kaffe.

Tog til festivalen igen ved 17-tiden. Jeg burde i stedet have blevet hjemme til fødselsdagsfest om aftenen, for der var ikke meget hurra over musikken denne aften.

Jeg så Indigo de Souza og mødtes med Sune, Ditte, Jeppe, Jesper, Brian og Martin+Jacob ved den nye scene foran Orange. Kedelig koncert – og derefter Lous and the Yakuza som er noget fransk rap-agtigt popmusik. Det duer bare ikke rigtig.

Mens Lous spiller ligger Jeppe K på jorden og tager en lur – det er ham Ditte og Jever kigger på.

Så over forbi først Avalon til noget andet rap, der var ved at slutte og så ind på Gloria til Special Interest. En stor kvinde der råbte noget til noget dødspunkmusik. Videre og få noget mad i food court og så over til Avalon og høre Electric Wizard, der faktisk var meget god, tung droneagtig heavy.

Aftenens højdepunkt kom desværre for sent. Kl. 01 var Prisma på Avalon. De spillede et supergodt sæt: energisk start, fede numre, gang-i-den-publikum. Men vi var trætte og smuttede hjemad efter de først fem numre eller sådan.

PRISMA giver den gas.

Fredag d. 30. juni

Dagen med Blur. Det er vist det. En lang tidsudtrækning til de skulle spille.